Adresa italiane e biznesit

Je në kërkim të një adrese në Itali ku të zhvillosh aktivitetin tënd?

Të duhet një numër telefoni italian me anë të të cilit mund të presësh telefonata dhe sekretaria telefonike të përgjigjet në mënyrë të personalizuar?

Në adresën domiciliazione.com gjen 80 pika në 40 qytete të ndryshme italiane. Kemi qendra biznesi në qytete të mëdha si Milano, Roma, Torino, Napoli dhe në shumë qytete të tjera në jug, veri dhe në qendër të Italisë.

Gjendemi edhe në portet e mëdha italiane: Venezia, Genova, Livorno, Bari, Napoli, Palermo, Catania e Cagliari. Gjendemi në zona pranë aeroporteve ndërkombëtarë: Roma Fiumicino, Milano Malpensa, Milano Linate, Torino, Genova, Bergamo, Venezia, Treviso, Verona, Bologna, Firenze, Napoli, Bari, Palermo, Catania e Cagliari.

Në zyrat tona, përveç shërbimeve të shpërndarjes dhe zyrave virtuale, mund të marrësh me qira zyra ditore, salla mbledhjesh dhe zyra me kohë afatgjatë ku mund të vendosësh aktivitetin tënd në Itali.

Për të ditur kostot dhe kushtet e shërbimeve na dërgoni një kërkesë preventivi ose na telefononi në numrin: 0039059897211.

kërkoni një preventiv